Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Met regelmaat worden er vele foto,s of ander materiaal toegezonden, bestemd om op deze site te plaatsen. Veelal komen die uit particulier bezit, of uit archieven die vrij zijn van copyrights of enig ander soort van rechten.


Inmiddels bestaat dit materiaal al uit zo'n 14.000 foto,s - prenten - affiches - filmpjes - diashows en documenten, welke zijn geplaatst in de diverse albums, verdeeld over meer dan 300 webpagina's


Ik plaats dit materiaal volkomen ter goede trouw, en ga er dan ook van uit, dat er geen copyright of andere soorten van rechten op staan, en dat het gebruik hiervan volkomen vrij is om te publiceren op deze website.


Zou dit wel zo zijn, en kan dit ook daadwerkelijk door middel van bewijs worden aangetoond, bied ik mijn welgemeende excuses daarvoor aan, en zal ik indien gewenst, al het desbetreffend materiaal van zijn of haar onmiddellijk van deze website verwijderen, of indien mogelijk een overeenkomst kunnen afsluiten met de rechthebbende van desbetreffend materiaal door middel van verkrijging, toestemming, of zijnde het vermelden van de naam of bron van de rechthebbende.


Met diverse personen heb ik onder strikte voorwaarden een overeenkomst afgesloten voor het publiceren van het door hun aangeboden materiaal voor plaatsing op deze website.Deze overeenkomst houd in, dat al dit aangeboden materiaal waarop ook hun copyright berust, nooit zonder de toestemming van deze personen, door de website beheerder zal worden aangeboden aan derden.


Ook op al het verdere materiaal zoals hier boven omschreven geplaatst op deze website geld het copyright van de domeinen, www.melkvervoervanvroegertotnu.nl gelijk aan www.historiemelkvervoer.nl. Het is dan ook niet toegestaan om zonder toestemming van de website beheerder enig materiaal in welke vorm dan ook, van deze website te downloaden, of op welke manier dan ook te kopiëren of te vermenigvuldigen voor eigen gebruik, of om het elders te publiceren, in krant of tijdschrift, of op wat voor soort van internetmedia dan ook.


Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd, voor verdere vragen en of opmerkingen, kunt u gebruik maken van het onderstaand "contactformulier"


Groetjes Hans Klingenberg. Geplaatst, juli 2008. Bewerkt mei 2018.

 
 
 
 

Terug naar boven ↑

Pagina 4